Modeikonen om kärleken till Stureplan

Nathalie Schuterman är modedrottningen och entreprenören som grundat den lyxiga klädbutiken med samma namn. Hon har klätt Östermalms modeelit i några av världens främsta designers, men vilka varumärken använder hon själv?

Bild: Nathalie Schuterman

Hej Nathalie!

Berätta, vad gör du just nu? 
Jag är tillbaka på kontoret på Birger Jarlsgatan och jobbar med att slutföra nya produkter för det egna varumärket, göra inköp för vårsäsongen och gör butiken redo för höstsäsongen.

Vad har du på gång? Hur ser framtiden ut? 
Vi håller på att ta fram parfym, väskor och doftljus för Nathalie Schuterman, vi satsar helhjärtat på det vilket är superspännande. Samt att vi håller på att etablera oss i vår nya butik på Birger Jarlsgatan 2.

Vart äter du helst lunch och går på AW?
Jag har tre lunchfavoriter Riche, Sturehof och Astoria. Aw tar jag gärna hemma – annars Sturehof eller baren på Grand hotel.

Vilken butik besöker du helst runt Stureplan?
Älskar alla butiker runt Stureplan. Allt från Zara och & Other stories till Prada, Bottega Veneta och Chanel.

Bild: Nathalie Schuterman

Vad saknar du runt Stureplan? 
En doktor som tar emot ”drop in”.

Berätta om ett Stureplansminne?  
Jag gick i simskola på gamla Sturebadet, kommer ihåg att det gick en skröna om att det fanns ett monster i bastun så jag var livrädd! Jag har haft många roliga partynätter på Sturecompagniet och klubben V.

Vad ser du mest fram emot med nya Stureplan?
Boutiquehotellet på Humlegårdsgatan med pool på taket!

Vilka är dina tre Stureplansfavoriter?
Sturehof gillar jag för den trevliga personalen, atmosfären och goda räksalladen. Zara för inspiration och för att på ett lätt och billigt sätt komplettera modelooken. Gateau älskar jag för det goda valnötsbrödet, citronmarängtårtan och den franska chokladtårtan.

Tack!

Relaterade artiklar

  • ”Jag ser fram emot att visa mina syskonbarn nya Stureplan”

    Daniel Paris är profilen och programledaren som har tagit mediavärlden med storm. Nu jobbar han med sitt drömprojekt och berättar om kärleken till Stureplan.

  • Dasha Girines finaste minne på Stureplan

    Content creatorn och entreprenören Dasha Girine är en av Stureplans främsta stilikoner. Nu berättar hon om när hon träffade sin fästman i vimlet på Stureplan.

  • Möt nattklubbschefen och managern Joel Ighe

    Joel Ighe är nattklubbschefen som har tagit Stureplan med storm. Han är inte bara en stor profil utan är nu också på mångas läppar då han  nämns i en av Sveriges största podcasts.